Munkamenet

Esküvői meghívó megrendelése

Ha az elkészült meghívóink felkeltették érdeklődésed, kérlek, keress meg telefonon vagy e-mailben, hogy egyeztethessünk előzetes elképzeléseidről! Amennyiben szükséges, személyesen is találkozhatunk.

Gondold át, hogy milyen stílusú meghívó grafikát szeretnél, milyen papíron képzeled el. Hagyományos 4 oldalas, hajtott formátum tetszene, vagy el tudnál képzelni egy modernebb, 2 oldalas kártya megoldást is? Négyzet alakot vagy hosszúkás formát képzeltél? Hány darab meghívóra lesz szükség? Lesz külön csak szertartásra szóló verzió, illetve lagzis meghívó is?

Amennyiben a fentiekre megvannak a válaszok, úgy tudok Neked pontos árajánlatot kalkulálni. Ezt minden esetben e-mailben küldöm el számodra.

Ha az ajánlat szimpatikus volt, és az előzetesen elképzelt intervallumba esnek az áraink, és szeretnéd megrendelni a meghívókat, úgy arra foglak kérni, hogy a grafikai tervezés díját utald el a céges folyószámlánkra. Amint beérkezett az utalás, akkor áll módunkban elkezdeni az érdemi grafikai munkát.

Grafikai tervezés fázisa

Minden egyedi meghívó esetén többféle látványtervet is küldünk, hogy tudj választani. (Kedvezményes árú meghívók megrendelése esetén, amikor csak színvariációról van szó, egyetlen tervet fogsz kapni.) Ha ezen a ponton úgy érzed, hogy mégsem tetszik az az irány, amit előzetesen megbeszéltünk, meggondoltad magad és mást szeretnél, semmi gond! Egy jelképes felárat kérünk csupán s máris belekezdünk az újabb elképzelésed megvalósításába! (Ha jól specifikáltad az ötleted az elején, akkor ilyen probléma nem fog előfordulni, mi arra törekszünk, hogy maximálisan megvalósítsuk azt, mi a fejedben jár.)

Visszajelzést küldesz nekünk a látványtervekről, elmondod, melyik irány tetszik, mi azt tovább finomítjük Neked. Innentől általában még 1-2 kör, és elkészül álmaid meghívója!

(Sokan megkérdezték már tőlem az elmúlt években, hogy mi történik, ha nem tetszik egyik látványterv sem? Szerencsére elmondhatom, hogy ilyen nem szokott előfordulni, igyekszünk tökéletesen felmérni az igényeket a grafikai munka megkezdése előtt, így elkerülhetjük a felesleges köröket.)

Ha megvan a végleges design, akkor betördeljük a szöveget (ekkorra meg kell írnotok azt) és visszaküldjük a tervet egy utolsó jóváhagyásra. Ha rendben találjátok, akkor megy az anyag a nyomdába.

Nyomdai kivitelezés

A teljes mennyiség nyomtatása előtt van lehetőség egy mintaív megtekintésére. Ez a grafika színeinek ellenőrzésére szolgál, azaz megnézheted, hogyan fest majd a kompozíció a választott papíron, eldöntheted, hogy rendben vannak-e az árnyalatok, ilyennek képzelted-e a meghívódat. (Ezen a ponton már szöveges javításokat, grafikai módosításokat nem végzünk – ha mégis találsz bármilyen hibát, akkor a javítás és az újbóli nyomdai előkészítés feláras.) Az árban egyetlen mintaív szerepel, így amennyiben többféle papírra szeretnél mintaívet kérni, vagy javítás történik és új mintaívet kérsz, akkor ezt ki kell pluszban fizetni.

Ha jóváhagyod a mintaívet, azt követően néhány munkanapon belül átveheted a kész meghívókat irodánkban. Értesítelek, amint lehet jönni az anyagért.

További esküvői termékek

A kész meghívó grafikáját vesszük alapul a további esküvői termékek: menükártya, asztalszám, ültetőkártya, ültetési rend megtervezéséhez. Ha valami mást szeretnél ezeknél az anyagoknál megjelenésben, azt kérlek, előzetesen jelezd, mert az ezekre kalkulált áraink a már kész design továbbvitelét feltételezik, az egyedi megoldások felárasak.

Az esküvői termékekhez a szövegeket, információkat ráérsz az esküvő előtti 1-2 hétben leadni nekünk, tapasztalataink szerint úgyis az utolsó pillanatban is módosulnak ezek. Néhány munkanap alatt elkészítjük ezeket a termékeket, így az esküvő hetének elején sem késő elkezdeni foglalkozni velük.

A betördelt termékek jóváhagyás után mennek a nyomdába, itt már nem szoktunk mintaívet kérni, hiszen ugyanabból a forrásból dolgozunk, mint a már elfogadott meghívók esetében.

A termékek átvétele vagy személyesen történik, vagy amennyiben esküvői dekorációt is kértél csapatunktól, úgy megoldható, hogy dekoratőr kollégánk kiviszi magával a helyszínre azokat. A kihelyezésünkről azonban Neked kell gondoskodnod, illetve erre dekoratőr kollégáinktól kell előzetesen ajánlatot kérni és velük megegyezni.

Amennyiben a fentiek elolvasása után maradt még benned kérdés, kérlek, keress bizalommal elérhetőségeim egyikén!

Remélem, hamarosan Téged is elégedett menyasszonyaink sorában üdvözölhetlek!

Copyright 2011 - Weddingdesign.hu All rights reserved.
top