Köszönjük, hogy minket választottál! Mi fog történni a következő napokban?

Köszönjük, hogy minket választottál! Mi fog történni a következő napokban? Díjbekérő számla
A megrendelő űrlap megérkezése után átnézzük a kapott megrendelőt, hogy minden adatot megvan-e és kiállítjuk a díjbekérő számlát, melyet emailben elküldünk neked. Az utalt összeg beérkezése után egyből nekilátunk a munkának.
Köszönjük, hogy minket választottál! Mi fog történni a következő napokban? Látványterv készítés
Az újjlenyomatosfa plakát mintát alapul véve a kért színek és név felhasználásával elkészítjük a plakát látványtervét és az elmail címedre elküldjük jóváhagyásra Adobe PDF formátúmba.
Köszönjük, hogy minket választottál! Mi fog történni a következő napokban? Korrekciós kör
Amennyiben szín módosításra vagy egyéb javításra van szükség, úgy azokat elvégezzük és újabb frissített látványtervet küldünk neked emailben. Mindezt addig ismételjük míg el nem jutunk a tökéletes verzióig.
Köszönjük, hogy minket választottál! Mi fog történni a következő napokban? Nyomtatás
Ha elfogadod a látványtervet, akkor elkészítjük az ujjlenyomatos fa plakát nyomdai előkészített változatát a nyomdának és értesítünk téged az átvétel vagy postázás várható időpontjáról.
Köszönjük, hogy minket választottál! Mi fog történni a következő napokban? Fa plakát átadása
A plakát elkészültével elhozzuk a nyomdából a Budapest 13. kerületi irodánkba ahol, személyesen átveheted vagy igény szerint futárszolgálattal elküldjük neked másnapra az ország bármely pontjára vagy akár külföldre is.


Reméljük, hogy nemsokára az átvételnél személyesen is találkozhatunk a bemutatótermünkben!Copyright 2011 - Weddingdesign.hu All rights reserved.
top